مشاوره حقوقی رایگان - شکایت روی پلاک

سلام...من چندوقت پیش بهمراه دوستام رفتیم شمال برای تفریح..توی تله کابین رامسر با دوستام و مردم اونجا رقصیدیم الان کلانتری ی برگه اورده که شکایت رو این پلاکه و باید بری رامسر...نتیجه این شکایت چی میشه؟ینی جریمه داره،زندان داره،شلاق یا هرچیزی؟
و اینکه میتونم پرونده مو از شهر خودم پیگیری کنم‌..اگر میشه بفرمایید چجوری..ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

رسیدگی در محل وقوع جرم انجام می شود جهت پیگیری می بایست به همان مرجع مراجعه نمایید . در خصوص مجازات یا عدم وقوع جرم ملاک تشخیص قاضی رسیدگی کننده می باشد .