مشاوره حقوقی رایگان - حق ولایت

سلام خسته نباشید
من دختر 17 ساله هستم که خانواده‌ام در 9 سالگی از هم جدا شدن و من حدود 8 سال هست که با مامانم زندگی میکنم و حضانت بنده هم دست مامانم هست
سوال من این بود که ایا مقدوره مامانم ولایت رو بگیره(یا به خودم بدن) و در هر جایی که امضا پدر لازم باشه دیگه نیازی به پدرم نباشه از جمله خارج شدن از کشور، ازدواج و .........
و یکی هم اینکه پدرم اگه در دادگاه بگه که به جای من خودش یا مامانش میتونه امضا بده قبول میکنن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید از پدر وکالتنامه اخذ نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فقط،برای خروج از کشور و ازدواج اجازه پدر لازم است و اگر اجازه نداد دادگاه