مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

زمینی از اقایی خریدم ایشان فوت شدن اقایی امضای ایشان را جعل کرده وفروخته وخریدار هم دیوار کشی کرده وراث ایشان حاضرند هر نوع گواهی مبنی براینکه پدرشان فقط این زمین را به ما فروخته ،مزاح شدم میتونم شکایت تصرف عدوانی بدم ؟یا فروش مال غیر ؟شما دستوری دیگه دارید بی نهایت از اظهار لطف شما ممنونم با کرامت وپایدار باشید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر جعل امضا صورت گرفته ذی نفع می تواند شکایت کیفری از جاعل نماید در صورت اثبات و صدور حکم قطعی تصرفات جاعل غیر قانونی و قابل پیگیری می باشد .