مشاوره حقوقی رایگان - حق ولایت

سلام خسته نباشید
من دختر 17 ساله هستم که از 9 سالگی خانواده‌ام جدا شدن و من حدود 8 ساله که با مامانم زندگی میکنم و حضانت من هم دست مامانمه
سوال من این بود که من میتونم ولایتم رو بگیرم؛ هر جایی که امضا پدرم لازم باشه مثل خارج شدن از کشور ، ازدواج و ...... دیگه لازم نباشه پدرم بیاد امضا بده
و یکی هم اینکه اگه پدرم خودش بره تو دادگاه بگه که مامانش یا خودش میتونه به جای من امضا بدن قبول میکنن و اعتباری خواهد داشت ؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ولایت پدر قهری است و قابل انکار و عزل نیست ، بعنوان مثال در خصوص ازدواج شما می بایست رضایت پدر باشد . حضانت با ولایت قهری پدر تفاوت دارد .