مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کاری

سلام وقت بخیر
پدرم با شریک کاری قراردادی داشته که درمورد بعضی از ماده های اون قرارداد باتوجه به اینکه پدرم در محل کارش به قتل رسیده سوال داشتم ازتون
در قرارداد ذکر شده حوادث قهریه انحصارا جنگ و شورشهای داخلی یا سیلابها و آتش سوزیها فراگیر میباشد که اگر این اتفاقات و اتفاقات غیر قابل کنترل متعارف و غیرقابل پیشبینی رخ دهد قرارداد معلق خواهد شد و مدت تعلیق به مدت قرارداد اضافه خواهد شد و شریک کاری درصورت صلاح بعد از 10 روز از زمان اطلاع از وقوع حادثه میتواند قرارداد را فسخ کند، سوالم اینجاست که پدرم به شریک کاریمون سفته داده و یا حتی ممکنه وکالت فروش محل کار رو هم داده باشه باتوجه به این موضوع و حادثه قتلی که پیش آمده شریک کاریمون الان چیکار میتونه بکنه؟ و یا ما چکاری میتونیم انجام بدیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست