مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام من مردی 50 ساله هستم به همسرم شک کردم که با فرد دیگری رابطه جنسی دارد چون وقتی بعد حتی دو هفته با اون رابطه برقرار میکنم واژن و رحمش کاملا باز است منقبض نشده و حس میکنم تو این دوهفته با فرد دیگری رابطه داشته اگر میشود کمکم کنید..

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به مشاور خانواده مراجعه کنید اگر افاقه ننمود راه حل هایی دیگری باید در پیش گرفت

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهتر است به یک روانشناس مجرب و یا یک مشاوره خانواده مراجعه کنید و از سو ظن بپرهیزید چرا که برخی گناه است در ضمن داشتن رابطه با این استدلال شما بی ربط میباشد

یاسر اسلام دوست کاربندی

یاسر اسلام دوست کاربندی :

با سلام؛ اين قبيل مسائل با شك و ترديد قابل اثبات نيست. ابتدائا توصيه ميشه قلبتون رو صاف كنيد و به دلتون شك راه نديد. در مرحله بعدي اگر باز هم ترديد داريد ايشون رو تحت نظر داشته باشيد تا مدرك مستندتري به دست بياريد و شكايت كنيد.