مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دخترم

باعرض سلام خسته نباشید
همسرم 11سال پيش که وکالت طلاق راداشت ازمن جداشدن وهنگام طلاق دخترم1ساله بودوالان 12ساله شدن ومن حضانت‌ دخترم را به وی دادم ودلم رضایت به پس گرفتن بعد از 7ساله شدن بچه ازمادرش نشدم وبامادرش ماند متاسفانه همسرم باوجود اینکه دختربچه هم دست ایشان بود ازدواج دوباره نمودن وازآن شوهرشون هم طلاق گرفتن والان در حالی که دختر من12ساله شدن ومن مطلع شدم که اقدام به ازدواج سومین بار خودمون و ازشوهرسوم خود فرزند پسر به دنیا آوردن وتازه بعد از گذشت 12سال درخواست نفقه هم کردن الان تکلیف من درمورد پس گرفتن دخترم را که مادرش 3بارازدواج کرده و نفقه 12سال چيست آيا دخترم بخواهد بامادرش باشد من ديگر دستم جای بند نیست ممنون از شما به این مشکل من جواب بدهیدباتشکر .

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام نفقه 12 سال اولاد قابل مطالبه نیست.سن دخترتون از حضانت گذشته .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون دختر به سن بلوغ رسیده حق انتخاب دارد