مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وسایل شخصی

برادر همسرم بعد از مشکلات بین من و همسرم جهت جابجایی وسایل ایشان به منزل پدری من مراجعه می کند و در نبود بده ایشان وسایل را جابجا می کنند و بجز وسایل که مربوط به خودشان بوده را انتقال داده اند وسایل شخصی بنده شامل :
DVD های آموزشی
مدرک شغلی
شناسنامه
36عدد لباس ورزشی
که جمعاً 300 تا 400 میلیون تومان ارزش مالی دارند ، را انتقال داده بدون اجازه و هماهنگی و بعدا به ایشان اطلاع دادیم که وسایل رو پس بیارن ولی این کار رو نکردن مدارک من عکس ، فیلم ، 10 نفر شاهد ، پیامک و مکالمه تلفنی که ایشان اعتراض کردند به تحویل ندادن وسایل
آیا دادخواست سرقت ثبت کنم یا دادخواستی دیگه
ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری خیانت در امانت برعلیه همسروبرادرش

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سرقت نیست میتوانید شکوائیه خیانت در امانت تنظیم کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در جرم خیانت در امانت مهمترین عنصر تشکیل دهنده جرم سپردن مال به شخص متهم میباشد ، در فرض سوال شما مالی به برادر همسرتان نسپرده اید ، بلکه در غیاب شما اقدام به بردن لوازم شخصی شما نموده است که مصداق بارز سرقت بوده و با توجه به توضیحات فوق، سوءنیت ایشان نیز محرز میباشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شکایت سرقت به نتیجه نمی رسد. دادخواست استرداد اموال بدهید