مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری شرکت پنل مخابراتی تهران

سلام حدود 70 روز پیش برای بنده از این ................. پیامی آمد که، بن کالای شما آماده است برای دریافت آن با این شماره ............... تماس بگرید. من تماس گرفتم کسی جواب نداد، یه ده روز بعد زنگ زدم و یه خانومی برداشت و من گفتم چنین پیامی آمده ، گفت تبریک عرض می نماییم شما برنده خوشانس ما شده اید که یا شارژ به موقع داشتید و...
شما باید از ما خرید کنید که شامل 5 سرویس آشپز خانه است که مبلغ واقعی این سرویس 2 میلیون تومان است اما برای شما 499 هزار تومان می باشد. و در قرعه کشی امشب ما که از استان فارس می باشد و شما نفر پنجم می باشید و قرعه کشی امشب هسته بین پنج نفر و هیچ بازنده ای ندارد و جوایز سه دستگاه خودرو و تبلت می باشد. شماره حساب به نام آقای ج.م داد و من هم ریختم به حساب. گفتند امشب ساعت ده از شبکه ی جام جم پخش می شود، و نشد.
من فرداش تماس گرفتم گفتند حتما شما ندید که ما فیلم رو برات ارسال می کنیم گفتند شما برندی بن خرید پنج میلیونی شدید.
من یک هفته صبر کردم و خبری نشد
تماس گفتم گفتند آخر هفته می رسه دستتون
همین جور من دو ماه هروز زنگ زدم و گفتند مشکل ارسال داشته و نیایمد
می خواستم ببین آیا ارزش شکایت داره؟
و این ها دارن هنوز کلاهبراداری انجام می دهند باید چی کار کرد!
با تشکر.

پاسخ ها :

بهمن مقیمی ورزنی

جناب آقای بهمن مقیمی ورزنی :

بله شکایت کلاهبرداری نمایید ولی نیازمند صرف وقت و هزینه است

تکتم نشاط افشاری

تکتم نشاط افشاری :

استان :

با سلام.میتونید با مستنداتی که دارید مثل پیامکی که براتون ارسال شده و فیش واریز وجه علیه آنها به اتهام کلاهبرداری شکایت کنید.