مشاوره حقوقی رایگان - پشت نويسی قولنامه اجاره خونه

سلام، من یه خونه اجاره كردم كه صاحب خونه با زن قرارداد نمينوشت و قرار داد رو به اسم دوستم نوشتيم و پشت قرارداد نوشتيم كه كل مبلغ اجاره برای منه و موقع فسخ قرارداد به من پول داده بشه، بنگاه و شاهد هم امضا كردن، حالا ميخوام ببينم دوستم ميتونه با قراردادی كه نوشتيم پوله منو بپيچونه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در ادبیات و آئین نگارش فارسی و لغتنامه دهخدا و فرهنگ معین ، واژه و عبارتی تحت عنوان (بپیچونه) نیافتم !!! مؤجر می باید مطابق شرط ضمن قرارداد اجاره رفتار نماید هر چند ممکن است مؤجر مبلغ قرض الحسنه را به مستأجر (دوست شما) پرداخت کند و مورد اجاره را تخلیه و تحویل بگیرد . این نحو تنظیم و انعقاد قرارداد اجاره که مبلغ قرض الحسنه و اجاره بها ماهیانه را شخص دیگری بپردازد و قرارداد اجاره به نام شخص دیگری بعنوان مستأجر تنظیم و منعقد گردد دارای ایراد و اشکال است .

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

همیشه باید طوری قرارداد بستع بشه که شک وشبهه توی اون نباشه الان عملا طرف موجر دوستتون هستن نه ش