مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی و دخالت نزدیکان همسر در رندگی شخصی

سلام
من چندین بار با همسرم دعوام شد چون ایشان خیلی بد دهن هستند و فحشهای رکیک ب خودم و خواهرمادرم میده
این خانوم وقتی موقع دعوا شروع ب فحش دادن میکنه من میرم دهنشو میگیرم میگم دهنتو ببند بزار شر بخوابه ولی تا دستمو برمیدارم شروع میکنه ب دادن فحشهای خیلی بدتر
من در حین گرفتن دهان ایشان جون جلوگیری میکنه چندین بار حالا ناخن یا دستم خورد ب صورتش و چند خراش خیلی جزعی برداشت
بعد با اطلاع ریز مسائل زناشویی و مشکلاتمون ب اطرافیانش و تعریف کردن ب نفع خودش باعث شد ک اطرافیان ایشون پسر دایی و پسر خاله چند نفر دیگه در حضور مادرپیرم و خواهرم وسط خیابان همگی بریزن سرمن و من را شدید کتک بزنن
حالا تهدیدم کردن اگه بری شکایت کنی پدرتو درمیاریم
وحتی ب دروغ بخدا ب دروغ رفتن گفتن تو بچه 10 ساله مارو حین دعوا دستشو گرفتی کشیدی پچه لکنت گرفته ک ب ولاه من روحمم خبر نداره
الان اگه من شکایت کنم دستم ب جایی میرسه یا اونا میتونن منو محکوم کنن
همسر من 1سال و چندماهه ک زن من شده و تا الان ب جرات میتونم بگم 20 باز غذا درست نکرده و حتی با همین افرادی ک در بالا عرض کردم ب صورت تنها و بدون اجازه من 1 هفته 1 هفته ب مسافرت مشهد و شمال و مازندران رفتن و حتی در بحث موارد زناشویی هم نسبت ب انجام ان وظایف کوتاهی میکند و ما شاید بعضی وقتها حتی تا یکی 2 ماه سکس نداشتیم چون خانوم درخواست های من را ب دلایل مختلف و قهر رد میکرد حتی ب من گفت سکس میخوای برو تو خیابون دختر ریخته برو هرکاری دوست داری بکن
الانم رفته شکایت کرده ک من ایشون رو کتک میزنم ک ب وللاه دروغه ب اون خدا دروغه من فقط دهنشو میگیرم ک فحش نده بخدا
تروخدا جواب من را بدید

پاسخ ها :

دخالت خانواده همسر در زندگی