مشاوره حقوقی رایگان - اهدای زمین از طرف مادر بزرگ به نوه در کاغذدست نویس با امضای دو شاهد

با درود خدمت شما،مادر بزرگی زمین خود را که قبلا خریده بود و کاغذ خریدش موجود است آن را به نوه خویش اهدا کرده در حال حاضر مادر بزرگ فوت کرده آیا می‌توانند فرزندان مادربزرگ که دایی و خاله این شخص می‌شوند آن زمین اهدایی را پس بگیرند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اصولا خیر
البته باید نوع قرارداد و مفاد قرارداد بررسی گردد تا نوع عقد مشخص گردد و سپس با توجه به ان اقدام قانونی انجام بدهید