مشاوره حقوقی رایگان - استعلام زمینهای پدر فوت شده ام و تقسیم ترکه

سلام پدرومادرم2 سال پیش فوت کرداندوزمینهای کشاورزی وچاه آب دارد اما برادرانم کاشتو برداشت رافقط خودشان انجام داده اند وسهمی به ما دخترها نمی‌دهند ما انحصارورثه انجام داده ایم حال میخواهم بدانم چگونه باید از مقدارزمینهای کشاورزی پدرم مطلع شوم میخوام تقسیم ارث انجام شود وقبل از آن تمام دارایی های پدرم مهروموم شود تا تقسیم انجام گیر چکارباید بکنم وچگونه اقدام کنم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست مهرو موم و تحریر ترکه به طرفیت ورثه بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه را اقامه نمایید تا
جا نمایی اراضی و میزان آنها مشخص گردد