مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه و جزای نقدی

سلام

رای قطعی دادگاه تجدیدنظر دیروز به من ابلاغ شده و من باید دیه و جزای نقدی پرداخت کنم. برای پرداخت مبلغ باید الان به شعبه تجدید نظر مراجعه کنم یا دادگاه بدوی؟ یا باید منتظر خبر از اجرای احکام باشم؟

ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید صبر کنید تا رای قطعی شود و سپس در شعبه اجرای احکام ان را پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
پرونده بعد از صدور حکم قطعی به دادگاه بدوی ارسال می شود
دادگاه بدوی نیز پرونده را جهت اجرای حکم به اجرای احکام ارسال می کند.
شما منتظر ابلاغ از شعبه اجرای احکام باشید.
بعد از ابلاغ از اجرای احکام اگر ظرف ده روز جزای نقدی را پرداخت کنید بیست درصد تخفیف می دهند.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
باید منتظر شوید. تا درخصوص پرداخت به شما ابلاغ شود

عارف قطره سامانی

عارف قطره سامانی :

سلام
شعبه ی اجرای احکام ابلاغ خواهد کرد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منتظر ابلاغ اخطاریه برای پرداخت جریمه و دیه باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
منتظر ابلاغ اجرای احکام باشید سریعا رجوع کنید امکان تخفیف نیز وجود دارد