مشاوره حقوقی رایگان - من چند ماهی هست از شوهرم دور بودم حالا اون بهم شک داره میگه در این مدت زمان با کس دیگه ای رابطه داشتی

من چند ماهی هست از شوهرم دور بودم حالا اون بهم شک داره میگ در این مدت زمان با کس دیگه ای رابطه داشتی میخام بدونم چطور میتونم بهش ثابت کنم که اصلا تو این مدت سکس صورت نگرفته؟ازمایشی هس که نشون بده؟

پاسخ ها :

تشخیص رابطه جنسی تشخیص رابطه توسط پزشکی قانونی