مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل پول باطله افغانستانی

سلام مقداری پول باطله قدیم افغانستان داشتم میخواستم ببینم امکانش هست به تومن تبدیل کنم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

سوال حقوقی نیست به صرافی مراجعه کنید

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، پاسخ شما منفی ست با اين وجود به صرافی های مجاز بانک مرکزی مراجعه فرماید

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
از طریق صرافی پیگیر موضوع باشید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

چنین امکانی وجود ندارد مگر به کلکسیونر بفروشید

مهرداد مهرپویا

جناب آقای مهرداد مهرپویا :

با سلام،
سوال شما غیر حقوقی است ولی به نظر میرسد که با توجه به اینکه میفرمائید پول های افغانی از اعتبار ساقط شده اند، امکان تبدیل آنها به ریال وجود نداشته باشد. توصیه میشود به یک صرافی معتبر مراجعه نمائید. موفق باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پول باطله منطور شما دقیق نیست پول افعانستان قابلیت چنج دارد پول باطل شده خیر مقدم اینکه شخص بخواهد استفاده خاصی از آن پول کند