مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم کوچک

تو شناسنامه اسمم مرتضی است ولی همه مازیار من رو میشناسن و صدا میزنن، امکان داره اسم شناسامه رو به مازیار تغییر بدم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادخواست تغییر نام تنظیم نمایید
برای کسب اطلاعات دقیق تر از طریق سایت با من تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معمولا پیشنهاد می‌شود که در ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید ولی این کار را نکنید چرا که ثبت احوال برای شما تغییر نام انجام نمی‌دهد در مرحله اول هم باید از طریق دادگاه حقوقی شهر خودتان طرح دعوی کندی به طرفیت ثبت احوال شهرستان محل صدور تنظیم شناسنامه و متن و دادخواست و دفاعیات نیز با ما وکلاست

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، در صورت تنظيم استشهادیه امکان طرح خواسته وجود دارد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
امکان تغییر نام وجود دارد ، منتها بستگی به شعبه و دیدگاه قاضی پرونده نیز دارد ، احتمال رای مخالف نیز وجود دارد

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
بله. ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید و اگر نتیجه حاصل نشد،اقدام به طرح دعوی در محکمه نمایید