مشاوره حقوقی رایگان - اجازه ازدواج بدون اذن پدر

سلام وقتتون بخیر
من دختری 18 ساله هستم که با رابطه جنسی بکارتمو از دست دادم و تا کنون ازدواج نکردم
خونوادم اجازه ازدواجو به ما نمیدن ایا امکانش هست که ازدواج کنیم و به چه صورت میتونیم عقد کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان پذیر است
اما توصیه نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
شما در هر صورت اجازه پدر لازم است حتی اگر بکارت نداشته باشید.
یا اینکه دادخواست بدهید و از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید
که برای اجازه ازدواج پسر و دختر باید شرایط ازدواج را داشته باشند.
در غیر این صورت دادگاه موافقت نمی کند.

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، اگر هم کفو خواستگار خود باشید می توانیم اذن ازدواج شما را از دادگاه خانواده مطالبه کنیم اگر چه حفظ احترام والدین واجب ست و امید ما در درجه اول مذاکره با پدر گرامی و اخذ رضايت قلبی ست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان ازدواج با دستور دادگاه امکانپذیر است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست اجازه ازدواج بدون اذن پدر به دادگاه بدهید و بامعرفی پسر وشغل ومیزان مهریه....میتوانید از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید