مشاوره حقوقی رایگان - ورقهای بابت تخلیه و تحویل ملک استیجاری گرفتم حق وکیل در ورقه نوشته و میخواهد

اپارتمان استیجاری را تحویل دادم ومتن نوشته گرفتم که در متن پول وکیلش را از من تقاضا دارد با توجه به اینکه دادگاه من را محکوم کرده بود که ملک را تخلیه کنم و من هم اینکار را کردم و متن گرفتم که تسویه حساب با صاحبخانه کردم ایا میتواند پول وکیلش را از من بخواهد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق الوکاله وکیل تا سقف تعرفه قابل مطالبه است

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، چنانچه مطابق حکم یا دستور محکوم شدید پاسخ مثبت است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتیکه در حکم دادگاه آمده است طبق حکم باید پرداخت کنید

محمد گودرزی

جناب آقای محمد گودرزی :

سلام اگر در حکم دادگاه حق الوکاله بر عهده شما ذکر شده می تواند بگیرد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
صرفا چنانچه در حکم دادگاه به پرداخت حق الوکاله وکیل محکوم شده باشید ، باید مطابق تعرفه و نه بیشتر پرداخت نمایید ، در غیر اینصورت چنانچه در حکم دادگاه چنین مطلبی عنوان نشده باشد ، نباید وجهی پرداخت نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

همان چیزی که در پرونده ودادنامه آمده قابل وصول هس نه بیشتر