مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار برای تهیه مسکن

باسلام. همسر بنده بابت تهیه مسکن شکایت حقوقی کرده و محکوم شده ام ولی اینجانب نه مال واموالی دارم و نه به هیچ عنوان توانایی تهیه مسکن دارم الان برای بنده دادگاه بدوی اجراییه صادر کرده که صورت اموال یکسال گذشته خود را ضمیمه دادخواست اعسار اعلام کنم وگرنه به درخواست همسرم بازداشت میشم الان من باید چه کنم خیلی نگرانم خواهشاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز تهیه منزل متناسب با شان زوجه نیست
وگرنه عواقب زیادی خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر ندارید نباید ازدواج می کردید
اگر منزل مستقل و در شأن زوجه تهیه نکنید زن می تواند یک طرفه طلاق بگیرد
و مهریه خود را نیز می تواند طبق سند ازدواج مطالبه کند.
شما اگر قصد دارید همسرتان نتواند با این شرایط طلاق بگیرد بهتر است منزلی را اجاره و اجاره نامه را به شعبه اجرای احکام ارائه دهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتی در صورت اثبات اعسار مکلف به تهیه مسکن هستید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

جهت تهیه مسکن دادگاه حکم جلب شما را نمیتواند صادر کند