مشاوره حقوقی رایگان - فروش حواله

با سلام. بنده قصد فروش حواله موعد زمستان را دارم.
خریدار با قیمت توافقی پیدا شده و به ازای حق وکالت، سفته به مبلغ روز خودرو، و قول نامه، حاضر به انجام معامله است.
من چگونه میتوانم مطمعن بشم از پس دادن سفته هایم ، از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه که در قول نامه قید شده به عهده خریدار است و تعویض پلاک از جانب ایشان.
در قول نامه تاریخ تعویض پلاک و انتقال مالکیت هم قید کردم و صراحتا نوشتم که مالیات به عهده خریدار است.
آیا می‌تونه با وکالت من ماشین به یکی دیگه بفروشه؟تعویض پلاک نکنه و یا مالیات پرداخت نکنه؟

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

این حواله ها علی الاصول غیر قابل واگذاری هست
کار بسیار پر ریسکی هست
خریدار میتونه با همان مبایعه نامه و وکالت مال را انتقال بده

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام با وکالت بلاعزل بله میتوانید و مبایعه نامه هم تنظیم شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ریسک دارد.با وکالت می تواند تعویض پلاک کند و مالیات شما را هم پرداخت نکند.
زیرا قانونا حواله غیر قابل انتقال است و همچنین مالیات بر عهده شماست.