مشاوره حقوقی رایگان - زمان اقدام به اجرای احکام چندروزه بعد رای دادگاه تجدید نظر

سلام رای داد گاه اومد طرفم چون به نفع من بود اعتراض کرد. تجدید نظر همبه من رای داد میخوام ببینم چند روز وقت دارم اقدام کنم به اجرای احکام

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اکنون میتوانید تقاضای صدور اجرائیه نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
شما میتوانید پس از قطعی شدن رای درخواست صدور اجراییه نمایید

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام، باید پرونده به دادگاه بدوی برگردد. سپس از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست صدور اجراییه کنید‌.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بعد از گذشت مدت زمانی که رای قطعی می شود، شخصی که رای به نفع او صادر شده است می تواند از دادگاه بدوی تقاضای صدور اجرائیه کند‌.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
پس از ارسال پرونده به شعبه بدوی، درخواست صدور اجراییه را تقدیم شعبه بدوی نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با صدور رای قطعی میتوانید درخواست اجرائیه از طریق دادگاه نخستین را بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حدود 10 روز بعد پرونده به دادگاه بدوی می رود سپس تقاضای صدور اجراییه بدهید و بعد از 30 روز درخواست ارسال پرونده به اجرای احکام را کنید و پیگیر اجرای احکام باشید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام
اجراییه با درخواست شما صادر میشود وزمان مشخص ندارد