مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام همسرم رفته تقاضای طلاق داده اما من راضی به طلاق نیستم.آیا با نرفتن به اولین جلسه من محکوم میشم؟ من اگر بخوام هم مهریه ام رو بگیرم هم حضانت بچه ام رو میتونم چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در دادگاه حاضر شوید و بگویید ادامه زندگی می خواهم . و برای حضانت و مهریه دادخواست های جداگانه باید تنظیم گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید حضور پیدا کنید حضانت بچه ها تا هفت سالگی با زوجه است

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

از نوع پرسش و سوالتون مشخصه که شما زوجه هستید ، پس اگر درست متوجه شده باشم باید بگویم که :
با توجه به اینکه در قانون طلاق حق مرد هست و اگر او تقاضای طلاق داده باشد و مصر بر طلاق دادن باشد دادگاه رای به نفع او صادر خواهد نمود ولی نکته ای که قابل ذکر است در همان دادگاه ، قاضی محترم مکلف است که به حق و حقوق مالی شما ( زوجه ) رسیدگی نماید که مهریه نیز از جمله آن حق و حقوق زوجه میباشد و نیازی نیست که شما دادخواست جداگانه جهت مطالبه مهریه بدهید . و در مورد حضانت فرزند نیز اگر از نظر قانونی حضانت حق شما باشد که دادگاه این موضوع را نیز مشخص مینماید .