مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه
خانه ی من 32 سال ساخت است و چند سالی هست با همسایه ها برای مشارکت در ساخت اقدام کرده ایم ولی 2 تا از همسایه ها نه میفروشند نه مشارکت میکنند، برای همین به نتیجه نمی رسیم ( یکیشون کفتر بازی هم میکند )، آیا با استشهاد محلی می شود کاری کرد ؟ چکار کنم که سریع به نتیجه برسم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدای استشهادیه محلی جمع آوری کنید و سپس از طریق 110 صورتجلسه کنید سپس می‌توانید دادخواست رفع مزاحمت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر از شهرداری مجوز گرفته باشید می توانید الزام بقیه مالکین را نیز از دادگاه بخواهید.
در غیر این صورت شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سه کارشناس باید قدمت ساختمان و نیاز به بازسازی را تایید کنند تا بر اساس آن دادخواست تجدید بنا و بازسازی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد تحت شرایطی

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نیاز به تایید کارشناس برای بازسازی میباشد در صورت ضرورت در این کار میتوان الزام سایرین را از دادگاه تقاضا نمود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مجوز داشته باشید الزام انا را از دادگاه بخواهید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بله در صورتیکه اکثریت برای تخریب و نوسازی موافق هستند می‌توانید با استناد به ماده 13 قانون تملک آپارتمانها برای نوسازی اقدام نمایید. البته وفق این ماده ملک باید فرسوده و غیر قابل سکونت باشد. در غیر این صورت کسی را نمیتوان اجبار نمود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ربطی به استشهایه محلی ندارد کفتر بازی مزاحمت ملکی است