مشاوره حقوقی رایگان - استرداد شناسنامه فرزند از پدر

با سلام و احترام
پسر ده ساله ام تحت حضانت پدرش هست ولی ایشون نه به دیدن فرزندش نمیاد و نه هیچ مسئولیتی به عهده میگیره،بنده سرپرست تمام و کمال فرزندم هستم، یک سال پیش به بهانه بازنشستگی شناسنامه پسرمون رو از من گرفت و من ازش رسید گرفتم،متاسفانه برای آزار و اذیت ما شناسنامه رو ضبط کرده و پس نمیده،اظهارنامه هم دادم ولی پس نداد،الان باید چه کاری انجام بدم؟
با سپاس از پاسخگویی شما??

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید
یا از طریق بهزیستی موضوع را پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به استرداد مدرک دهید یا اعلام کنید شناسنامه مفقود شده

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
دادخواست استرداد شناسنامه مطرح کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حضانت با شماست و این که پد به دیدن فرزند بیاد یا خیر وظایف ایشان نیست بلکه حق ایشان است میتونه این کار را انجام دهد یا ندهد