مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو قولنامه ای

من دوسال پیش یک خودرو به صورت قولنامه ای به از یک نفر خریدم اما فروشنده برای تنظیم به نام بنده حاظر نمیشه آیا بنده میتونم بدون حضور ایشون در دادگاه اقدام به تنظیم سند و تعویض پلاک به نام خودم کنم ؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق دادگاه درخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک ـ پرداخت هزینه عوارض ، دارایی و ... بدهید