مشاوره حقوقی رایگان - اقاله

ملک خریدم همسرم میتونه بره اون رو اقاله کنه از نظر قانونی قانون اون اقاله قبوله؟؟؟
چون خریدار من بودم و همسرم رفته فسخ کرده شرط فسخ هم تو قولنامه نبوده فروشنده از خداش بوده که فسخ بشه ولی من نمیخوام اایا دادخواست بدم به جایی میرسم یا امضای همسر به عنوان خریدار معامله فسخ میشه اقاله صورت گرفته یعنی من اصلا راضی به فسخ نبودم و نیستم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خیر ایشان چنین حقی را ندارد البته موضوع باید بررسی گردد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان فسخ و اقاله مطلقا ‌توسط همسر شما وجود نخواهد داشت

اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اقاله و فسخ دو چیز کاملا متفاوت است باید دید اول طرف قرار داد شما چه کسی است فروشنده و خریدار باید مشخص باشد این اقدامات انجام گرفته کاملا قرارداد را در معرض خرابی قرار داده است حتی فساد معامله نیز محرز است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر .در اقاله طرفین قرارداد توافق به بر هم زدن قرارداد نمایند .اما فسخ اولا باید شرایط فسخ در قرارداد باشد در ثانی احد از طرفین قرارداد بر حسب شرایط فسخی که طبق قرارداد برایش ایجاد شده اقدام به این امر نماید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر
صرفا طرفین معامله حق فسخ قرارداد رو دارند مگر اینکه در قرارداد برای ثالثی این حق درج شده باشد

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام اگر شما خریدار بودید، همسرتان امکان اقاله ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

فسخ ایشان فاقد وجاهت قانونی میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر همسر شما کاره ای نبوده که بخواهد فسخ کند ! زن و شوهر در اداره اموال خودشان مستقل هستند
با من تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قرارداد خرید و فروش ملک به نام خودتان باشد و شما نیز خریدار اصلی باشید، در اصل همسر شما قانوناً نمیتواند معامله را بدون رضایت شما لغو کند.