مشاوره حقوقی رایگان - گذشتن زمان تعویض پلاک

من سال 96 خریدم و یه هفته قرار تعویض گزاشت.دوروز بعد تماس گرفتم گفت فردا میام فردا زنگ زدم گفت جایی ام زنگ میزنم که نزد و یه هفته تمام شد.الان گوشیش خاموش.اون ادرس نیستن.یکسال ماشین پارکینگ میخام بفروشم وقتش گذشته.پیدا نمیکنم طرف چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
دادخواست الزام به فک پلاک را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید و

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام دادخواست الزام به تعویض و فک پلاک بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اون خودرو فروش نمیره تا زمانی که طرح دعوی نکنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به تعویض پلاک تنظیم کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به شرح ارائه شده، بهترین راه حل برای حل مشکل شما این است که به پلیس محلی گزارش دهید. آنها می‌توانند با استفاده از شماره پلاک و مشخصات خودرو، شخصاً مالک فعلی را پیدا کنند و هر گونه تحقیقات لازم را انجام دهند. در حالت عادی، پلاک خودرو متعلق به مالک فعلی است و شما باید به او تماس بگیرید تا مسئله را حل کنید. در صورتی که شما هیچ پاسخی دریافت نکنید یا مواجه به هیچ تائیدیه رسمی نشوید، بهتر است با وکیل مشاوره کنید تا در مورد حقوق و وظایف شما بهتر بدانید و بهترین راه حل را پیشنهاد دهد.