مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

پدر 3 دانگ منزلش رو به نام برادرم زده . و تا زنده است منافع برای خودش و انتقال سند شده و سند تک برگ سه دانگ به نام برادرم هست . آیا میتونه منزلش رو بفروشه . کل 6 دانگ را ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
مگر اینکه در صلحنامه حق فسخ داشته باشد که در این صورت می تواند صلحنامه را فسخ کند.
بعد از فسخ می تواند نسبت به انتقال شش دانگ اقدام کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
متصالح میتواند فقط 3 دانگ خانه را منتقل نماید ولی منافع خانه تا زمان فوت مصالح ، متعلق به مصالح است و خریدار هیچ حقی ‌نسبت به منافع ‌خانه نخواهد داشت مگر در قرارداد صلح ، حق انتقال خانه از متصالح سلب و ساقط شده باشد

و متصالح نمیتواند خانه را به تصرف خریدار بدهد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر ، صرفا منافع ملک تا زمان وفات در اختیار ایشان میباشد مگر با درج شرطی در ضمن عقد و آن شرط نیز محقق شده باشد

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام بله اختیار اموال پدر با خود اوست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه بررسی دقیق و سنجیده نیاز است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حق فسخ برای مدت معین در صلحنامه داشته باشد بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر فقط 3 دانگ خودش را میتواند بفروشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به اطلاعاتی که در سوال ذکر شده، پدر شما منزل را به نام برادرتان ثبت کرده است و سند تک برگ سه دانگ به نام برادرتان صادر شده است. بنابراین، فروش کل 6 دانگ منزل توسط پدر شما ممکن نیست، مگر اینکه برادرتان تمام حقوق خود را در این خصوص به پدر خود واگذار کند.