مشاوره حقوقی رایگان - ضامن سفته

من بعنوان ضامن پشت سفته را امضا کرده ام و نام شخصی که سفته داده است در جلوی سفته هم نوشته شده است و حقوق بگیر مستمر ی مییاشد ایا شخصی که سفته دستش است میتواند شکایت کند و درصورت پرداخت نکردن من که ضامن شده ام را به مشکل یندازد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر در مهلت قانونی طرح دعوی کند می تواند علیه ضامن طرح دعوی کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما به عنوان ضامن مسئولیت پرداخت خواهید داشت

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
در صورتی که سفته ها کارسازی نشود شما مسؤل هستید انرا پرداخت کنید وپس از پرداخت انرا از صادر کننده دریافت کنید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام بله ایشان میتواند از هردوی شما همزمان مطالبه کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر بابد ضمانت بوده و مورد تعهد ایفا نشود از این حیث قابل مطالبه است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، شخصی که سفته دستش است می‌تواند در صورت عدم پرداخت ضامن را به مشکل بیندازد و شکایت کند. ضامن در این حالت مسئولیت پرداخت بدهی را بر عهده دارد و در صورت عدم پرداخت توسط ضامن، شخصی که سفته داده است می‌تواند از طریق قضایی اقدامات لازم را برای دریافت حق خود انجام دهد.