مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ملکی و املاک

باسلام بنده حقیر ر. هستم حدودسال 89همسرم مجازات به قتل و حبس بسته محکوم شدن وسه سال است که اعدام شدن می‌خواستم خونه وزمین به نامم بزنم اماپدرومادرش نمیگزرن ونیزبنده سرپرست دوفرزندمحصل نیزهستم ایاراهی به غیراز اجرای مهریه وجوددارد راهنمایی کنید.باتشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از تمام ماترک زوج ، 1/8 سهم الارث زوجه و 1/6 سهم الارث پدر و 1/6 سهم الارث مادر خواهد بود و مابقی بین فرزندان تقسیم خواهد شد و پسر دو برابر دختر سهم خواهد داشت

شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد

و سپس دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
با در دست داشتن گواهی حصر و وراثت. با مراجعه به دادگاه نسبت به انتقال اسناد زمین وخانه و مهریه میتوانید اقدام فرمایید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام دادخواست تحریر ترکه و سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهریه خود را به اجرا بگذارید میتوانید یهم الارث ایشان را توقیف نمایید . و ضمنا یک هشتم از اموال ماترک وی به شمامی سد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما پرسشگر ارجمند مسئله این که در این مورد اهمیت دارد این است که بین مسئله کیفری و مسئله حقوقی باید تفاوت گذاشت ب این دلیل که هر کدام از این ها آثار مختلفی دارند ممکن است پرونده ای را بتوان شکایت کیفری کرد ولی با توجه به اسناد و اوضاع و احوال پرونده به صلاح نباشد یا بر عکس بنابر این اینکه حقوقی طرح دعوی کنیم یا شکایت کیفری را پیگیری کنیم پس از بررسی دقیق و کامل پرونده است و باید اظهارات شما را نیز به صورت مشاوره تلفنی یا حضوری اخذ کنیم و سپس به نظر دقیق برسیم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نه باید اول مهریه و سهم الارث شما را بدهند بقیه اش می شود هرکدام از پدر و مادر یک ششم و الباقی مال فرزندان آن مرحوم است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عرض سلام و احترام، متأسفانه نمی‌توانم به شما در این مورد راهنمایی کنم زیرا قوانین و مقررات مربوط به انتقال سند ملکی و املاک در هر کشور و حتی منطقه‌ای ممکن است متفاوت باشد. برای حل این مسئله، بهتر است با یک وکیل یا کارشناس حقوقی خود مشورت کنید. آنها قادر خواهند بود توضیحات دقیق‌تر و راهنمایی لازم را در این زمینه به شما ارائه دهند.