مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش

باسلام سال 90 پدرم سهم خودرا از خانه بصورت پنهانی به عمه ام واگذارکرد بصورت وکالتی.. اکنون پدرم فوت شده و عمه با ما تماس گرفته که باید برای سهم پدریتان امضا کنید آیا ملک هنوز بنام ماهست آیا می‌توانیم برای سهم خودمان سند بگیریم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی خریدار میتواند از شما شکایت نماید

عقد وکالت با فوت باطل میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر پدرتان صرفا وکالت داده باشد در این صورت وکالت با فوت هر یک از طرفین منفسخ می شود و هیچ اعتباری ندارد.
با فسخ وکالتنامه‌ عمه شما نمی تواند کاری کند و شما به عنوان سهم الارث می توانید اقدام کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
وکالت با فوت باطل میشود یعنی عمه شما دیگر وکالت ندارد

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام بعد از فوت وکالت باطل میشود مکر اینکه مبایعه نامه داشته باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله بصورت قانونی وکالت بافوت وحجر هرکدام ازطرفین باطل می شه وازبین میره و عمه شما اگه بجز وکالت بلاعزل شهود یامبالغ واریزی یا قراردادی نداشته باشند ، کاری نمیتونند انجام بدهند.
ولی ازنظر اخلاقی توصیه میشه درصورتی که عمه شما ثمن معامله رو پرداخت کرده، برای ارامش روح پدر بزرگوارتون با ایشون همکاری کنین تا انتقال سند صورت بگیره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید سند رویت شود مراقب باشید اگر ملکی را که به نام شما نیست بفرستید مجازات کلاهبردار در نظر گرفته شده است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، برای پاسخ دقیق به این سوال نیاز به اطلاعات بیشتری دارم. اما در کل، اگر پدر شما سهم خود را به عمه تان واگذار کرده است و ملک هنوز بنام پدر شما ثبت نشده است، می‌توانید با حضور عمه تان و درخواست ثبت سند به نام شما، مالکیت را به دست آورید. البته در صورت وجود هرگونه قرارداد یا تفویض قابل اثبات بین پدر و عمه تان، ممکن است مسائل حقوقی بروز کند که نیاز به مشورت با یک وکیل دارد. منصفانه‌ترین روش برای حل این مسئله، مذاکره با عمه تان و رسیدگی به این مسئله با صحبت کردن با یک وکیل است.