مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام و خسته نباشید برای بنده امروز ابلاغیه دادگاه اومده
واسه بانک مهر ک اصلا من تا حالا از چند کیلومتری در بانک مهر رد نشدم چ برسه حساب داشته باشم اونجا
ک وام و تحصیلات گرفتم از اونجا و اونجا ب خاطر پرداخت نشدن وام و قست شکایت کردن
آخه کنی ک تا حالا اصلا حتی برای یک بار از کنارش رد نشدم
چطوری باید ثابت کنم ک حقمو ناحق نکننن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما لازم نیست موضوع را اثبات نمایید
طبق قانون مدعی باید ادعای خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است اشتباهی صورت گرفته باشد
یا اینکه کسی با مشخصات و مدارک شما در بانک حساب باز کرده باشد.
در صورتی که مورد دوم اتفاق افتاده باشد موضوع از طریق کارشناسی قابل اثبات است.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با مراجعه به بانک و ارایه مدارک هویتی نسبت به اخطاریه اطلاع کسب نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

به قسمت حقوقی سرپرستی بانک مراجعه نمایید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام احتمالا جعل مدرک صورت گرفته و شخصی به نام شما وام گرفته است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اکر مشخص شود که اشتباه بوده مشکلی نیست . ممکن است ضامن شخصی شده باشید . لطفا ابتدا بررسی کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

احتمالا شماضمانت انجام دادین واگرغیر این بود به دادگاه مراجعه کنین تاشایدکد ملی شما اشتباه وارد دادخواست شده باشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید ببینید مستندات و مدارک این ادعا چه چیزی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا فردی از مدارک شما سوء استفاده کرده
با من تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام. برای ثابت کردن حق خود در دادگاه، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. مستندات: همه مستندات و اسناد مربوط به وام و تحصیلات خود را جمع آوری کنید، از جمله قرارداد وام، رسیدهای پرداخت و سایر اسناد مالی.

2. شواهد: هرگونه شواهدی که نشان دهنده پرداخت صورت گرفته یا عدم صحت ادعای بانک است را جمع آوری کنید. به عنوان مثال، شواهد پرداخت به بانک، تاریخچه حساب بانکی خود و سایر شواهد مالی.

3. شواهد حضور: در صورتی که مطالبات بانک درباره حضور شما در بانک قائل هستید، شواهد حضور خود در بانک را جمع آوری کنید. به عنوان مثال، فیش‌های بانکی یا سایر سند‌های نشان ددهنده حضور شما در بانک.

4. وکیل: بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا شما را در دادگاه نمایندگی کند و به شما راهنمایی کند. وکیل می‌تواند به شما کمک کند تا حقوق خود را به درستی دفاع کنید.

5. اظهار نظر: در دادگاه، اظهار نظر خود را با دقت و صرفه‌جویی ارائه دهید. تلاش کنید تا همه مستندات، شواهد و اطلاعات مورد نیاز را به صورت دقیق و قابل فهم برای قضات ارائه دهید.