مشاوره حقوقی رایگان - قبل از فوت پدر فروش خانه به دو برادرم

با سلام پدار اینجانب قبل از فوت خانه کلنگی داشتیم 20 سال پیش با قولنامه عادی فروخته به دو برادرانم
آیا میتوانیم به عنوان نا رضایتی از برادرانم شکایت بکنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
اگر تمام شرایط به درستی در فروش خانه رعایت شده باشد. دیگر نمیتوان شکایت کرد
ولی اگر مدرکی خلاف ان باشد امکان شکایت محیا است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام درصورت داشتن دلیل ومدرک میتوانیدادعای جعل نسبت به قولنامه داشته باشید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

خیر باتوجه به اینکه این انتقال در زمان حیات پدر شما رخ داده است امکان بر هم زدن قرارداد وجود ندارد

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام خیر امکان طرح دعوی ندارید؛ چرا که در زمان حیات اختیار اموال با پدرتان است.

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

خیر ماده 35 و 30 قانون مدنی تکلیف رامشخص کرده وشمانمیتوانید مدعی حقی باشیدمگراینکه دلیلی بر بطلان قرارداد آنها ارائه دهید.
هر مالکی نسبت به مایَملَک خود حق همه گونه تصرف و اِنتِفاع دارد مگر در مواردی که قانون استثناء کرده باشد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قولنامه فروش خانه با شرایط و مقررات مشخصی صورت گرفته بود، شما می‌توانید با مراجعه به دادگاه مربوطه و ارائه مدارک و شواهد مربوطه، شکایت خود را از برادرانتان به دلیل نارضایتی از شرایط قولنامه فروش خانه بیان کنید. اما اگر شرایط و مقررات قولنامه فروش خانه به صورت محدود و یا عادی تعریف شده بودند، ممکن است در این صورت شکایت شما به علت نارضایتی از شرایط قولنامه، موجب نتیجه مطلوبی نشود. در هر صورت، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا در مورد حقوق و تعهدات شما و برادرانتان به شما راهنمایی کند.