مشاوره حقوقی رایگان - صورت جلسه دادگاه حقوقی

دردادکاه حقوی حضور نداشتم وکیلم تنها رفت بعد رای دادگاه اوند بدلیل نداشتن عدله کافی رای بنام طرف دعوی تمام شد هرچی از وکیلم میپرسم چرا گفته ها و دفاعیات شما در صورت جلسه وجود ندارد میگه قاضی هر امچه دلش بهواد مینویسه گفتم پرونده کیفری ربطی به پرونده حقوقیندارد چرل طرف دعوی مدعی شده که ما با انها بدلایلی پرونده کیغری داریم و چرا بع دروغ پروند کیفری هنوز شروع نشده گفتند محکوم شدیم. چرا اقای وکیل از قاضینخواستید گفته های شما در صورت جلسه درج شود و شما قبول کرد گفته های دعوی را امضا کنی و این به معنی تایید انها. ج نمیدهد و طرف دعوی درخواست کارشناسی کرده و لی قاضی بدون کارشناسی رای را به طرف دعوی داد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر ب وکیل اعتمادی ندارید بهتر است خودتان در جلسات دادگاه شرکت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مستندات و مدارک خود را به صورت دقیق به دادگاه ارائه میکردید
و لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و ارسال میکردید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اصولاً تمامی موارد در صورتجلسه نوشته نمیشود مواردی که مفید برای تصمیم دادگاه باشد و اقرارهایطرفین دعوی

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام شما می توانید به دادگاه مراجعه کنید و با مطالعه پرونده صورت جلسه را مطالعه نمایید. در صورتیکه هنوز مهلت ثبت اعتراض تجدیدنظر خواهی دارید، اقدام به ثبت آن نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید ویل را عزل نمایید و خودتان وارد جلسات دفاعیه شوید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دادگاه چیزی که صلاح بداند صورتجلسه می‌کند. وکلا باید تحت هر شرایطی صورتجلسه را امضا کند اگر شما مشکلی از باب نوشتن صورتجلسه وجود دارد میتونید به رای اعتراض کنید یا که به دادگاه مربوطه مراجعه کنید د به نحوی علت را جویا شوید در ضمن قصوری که گاهی اوقات از جانب دیگر افراد و نهادها و مقامات سر زند پاسخگوی آن وکیل نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر محترم نتیجه پرونده شما ارتباطی به وکیل تان ندارد دکیلشما بر اساس صحبت های شما اقدام به دفاع میکند و نهایتا قاضی است که رای صادر میکند و وکیل ضامن رای گرفتن یا نگرفتن شما نیست هر آنچه را که قاضی صلاح بداند در صورتجلسه مینویسد و نهایتا وکیل موظف به امضای آن خواهد بود
اعتراضی اگر دارید به شعبه ارائه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با توجه به توضیحات شما، به نظر می‌رسد وکیل شما در جلسه حاضر نبوده و برای دفاع از شما نتوانسته است دفاعیات لازم را ارائه کند. همچنین، به نظر می‌رسد قاضی بدون کارشناسی و بررسی دقیق پرونده، رای خود را صادر کرده است که ممکن است باعث نارضایتی شما شده باشد. در این موارد، بهتر است با وکیل خود تماس بگیرید و از او درخواست کنید تا به صورت دقیق توضیح دهد که چرا دفاعیات شما در پرونده حاضر نبوده و چه اقداماتی باید در آینده انجام شود. همچنین، می‌توانید با مراجع قضایی مربوطه تماس بگیرید و از آنها درخواست کنید تا درخصوص رای صادر شده بررسی دقیقی انجام دهند.