مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه قرار نهایی بعد از چند روز از سایت پاک میشود

سلام بعد از رضایت و رای نهایی که در سامانه ابلاغ ثبت شد پیامک برای هردو ارسال شد.ابلاغیه‌ها بعد از خوانده شدن بعد از چند روز از سایت پاک میشوند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابلاغیه ها پاک نمی شود
هر زمان بخواهید می توانید مشاهده کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابلاغیه هاپاک نمیگردندودرسامانه ثنامیتوانیدمشاهده نمایید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

خیر هرگونه ابلاغیه ای که از طرف دادگاه به سامانه ثنا افراد ولو به غلط ارسال شود به هیچ عنوان حذف نمیشود و در سوابق ابلاغیه قابل مشاهده است فقط از زمانی که رویت میشود بعد از آن در ابلاغیه های مشاهده شده قابل مشاهده است و از ابلاغیه های جدید حذف میشود

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام ابلاغیه در سایت حذف نخواهد شد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابلاغیه‌ها بعد از چند روز از سایت پاک نمی‌شوند، پیشنهاد می‌شود که پس از دریافت ابلاغیه، آن را در یک فایل الکترونیکی یا چاپ شده ذخیره کنید تا در صورت نیاز به آن دسترسی داشته باشید.