مشاوره حقوقی رایگان - درخواست قانونی ارث

سلام بعد از فوت مادرم پدرم ازدواج کرد و حیاطی به نام خودش دارد پدرم قرار بود به ما سهمی از حیاط بدهد اما خانمش اجازه نمی‌دهد. آیا من می‌توانم بصورت قانونی از پدرم شکایت کنم و طلب بخشی از حیاط را بخواهم لطفا جواب بدهید

پاسخ ها :

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام نمی توانی الزام او را به انتقال بخشی از حیاط را بخواهید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
ارث زمانی به شما تعلق میگیرد که پدرتان درقید حیات نباشد امکان اقامه دعوا در این مورد وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شکایت نتیجه ای نخواهد داشت
شما اگر میخواهید پدرتان به شما کمک کند یا ارثی به شما برسد
بهتر است دوستانه با وی رفتار کنید
شکایت درگیری نتیجه ای نخواهد داشت.
هر کسی در زمان حیات اختیار اموال خود را دارد و می تواند اموال خود را به نام هر کس که خواست انتقال دهد.
اگر پدرتان دوستانه به شما کمک کند و اموال خود را اگر خواست به نام همسرش کند شما می توانید مهریه مادرتان را مطالبه کنید.
توجه داشته باشید اول باید مطمئن شوید مهریه مادرتان اخذ شده یا نه و اگر اخذ نشده باشد از میزان آن مطلع شوید و سپس اقدام کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر به نام مادر متوفی باشد میشود وگرنه خیر

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام، انشاالله خداوند پدر گرامیتان را حفظ کند،نگران نباشید که بعدازفوت پدربخشی ازاین ملک به شماخواهدرسد،فعلاراهی نیست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نمی‌توانید تا زمانی که وی زنده است کشی نمی‌تواند سهم الارث خود را از وی بخواهد