مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام خسته نباشید من دو فقره چک بین بانکی به اسم عموی خودم گرفتم قرار بر این بود که یک ماشین ازش بخرم منتها قرارمون بهم خورد و من ماشینو نخریدم ازش منتها این چک های بین بانکی نمیدونم چطور به دستش رسید و نقدش کرد الان باید چه شکایتی طرح کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید

و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه مطرح نمایید

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام مطالبه وجه به جهت دار شدن بدون حق علیه ایشان مطرح کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با مراجعه با دادگاه نسبت به شکایت جهت استرداد مبلغ که به صورت من غیر حق بوده اقدام فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست استرداد وجه بدهید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،لاشه چک دست شمابود،چطورنمی دانید چگونه به دستش رسیده! به هرحال همکاران گرامی پاسخ دادند

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام دادخواست استرداد وجه طرح کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام واقعا فکر کردید با طرح یک شکایت ساده به سرانجام می‌رسید؟؟؟؟ نیاز به دفاع دارد به این راحتی نیست