مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک ماشین سوخته

باسلام ماشینی خریداری کردم که قبل از اینکه تعویض پلاک کنم ماشین بر اثر حادثه سوخت والان بنده خدا میخواد که پلاک ماشینش رو بدیم چجوری میشه تعویض پلاک کرد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا خودرو تعمیر گردد یا اسقاط گردد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با مراجعه به پلیس راهنمایی و رانندگی و ارائه مدارک سوختن ماشین

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فروشنده می تواند دادخواست الزام به فک پلاک بدهد و با حکم دادگاه نسبت به فک پلاک اقدام کند.
در صورت احضار دادگاه لازم نیست شما در جلسه حاضر شوید.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام به پلیس راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید و مدارک لازم مبنی بر سوختن خودرو را ارائه دهید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،مدارک ومستندات حریق راباوکالتی که داریدبه راهورفراجاتقدیم کنید،به صورت سیستمی پلاک خودرو به صاحبش برمیگردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با مراجعه به مرکز تعویض پلاک برای فک پلاک