مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام بنده 6 ماه پیش در یک کارگاه تولیدی مشغول بکار شدم بابت استخدام یک فقره سفته صدمیلیون تومانی بابت ضمانت حسن انجام کار به کارفرما دادم ولی چون نمیدونستم قسمت تاریخ و نام گیرنده رو خالی گذاشتم و هیچی ننوشتم فقط پایین سفته مشخصات خودم رو نوشتم و امضا و اثر انگشت زدم حالا که از اون کارگاه بیرون زدم با وجود اینکه حسن انجام کار داشتم در این مدت اما کارفرما حاضر نیست سفته ی من رو پس بده میخوام بدونم راه قانونی پس گرفتن سفته ام به چه شکله؟ و اگر بعدا سفته بیوفته دست یه نفر دیگه و توسط یه نفر دیگه به اجرا گذاشته بشه چطور باید اثبات کنم کت این سفته فقط بابت ضمانت انجام کار بوده؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد سفته به علت ضمانتی بودن را به طرفیت کارفرما مطرح نمایید و

اگر کارفرما درخواست مطالبه سفته نماید جرم خیانت در امانت است و مجازات خواهد داشت

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام برای کارفرما ابتدا اظهارنامه مبنی بر استرداد سفته ارسال کنید پس از آن درصورت عدم استرداد دادخواست حقوقی تحت عنوان استردادلاشه سفته یاتحت عنوان کیفری خیانت درامانت ازطریق دادگاه مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ابتدااظهارنامه،سپس شکایت خیانت درامانت

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در زمان خروج از کار در صورت عدم ارائه سفته ها اول اظهارنامه بفرستید بعد خیانت در امانت شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا اول اظهار نامه برای وی ارسال کن بعد اگر پس نداد فورا دادخواست بده