مشاوره حقوقی رایگان - تشابه اسمی

بنده در شیراز زندگی میکنم .به دلیل تشابه اسمی در یک پرونده در دادگاه تهران محکوم شدم آیا از شیراز میتونم پیگیری کنم ؟و چگونه باید پیگیری کنم . در ضمن پرونده مختومه شده .لطفت راهنماییم کنید چگونه پیگیری کنم . حسابهای بانکی بنده هم مسدود شدند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حتما به شعبه صادرکننده کننده رای مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است.
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید.

اگر نتیجه ای نداشت به ناچار باید حضورا موضوع را پیگیری کنید.
شما زمانی که پرونده ثبت شد و برای شما پیامک ارسال شد باید با ارسال لایحه اعلام می کردید که اشتباهی صورت گرفته است.
.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

من در تهران میتونم به وکالت از شما برم پرونده را مطالعه کنم و لایحه بگذارم اگر خواستید تماس بگیرید