مشاوره حقوقی رایگان - تشابه اسمی

سلام . بنده در شیراز سکونت دارم . و به دلیل تشابه اسم و فامیل با یک خانواده ،اسم بنده در پرونده قضایی در دادگاه تهران آمده و محکوم شدم . چگونه میتونم پیگیری کنم ؟ایا از شیراز میتونم پیگیری کنم یا حتما باید برم تهران؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ‌حتما به شعبه صادرکننده رای مراجعه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی می توانید لایحه ارسال کنید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ازهمان شیرازبه دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه وبه رأی اعتراض کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی برای ان شعبه لایحه بفرستید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
نیازمند پیگیری در تهران است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کد ملی شما که اشتباه نمیشه ، کد ملی سمت چپ ابلاغیه را نگاه کن به هر حال باید لایحه بدهید

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام حضور در پرونده قضایی فقط با نام نیست و حتما کد ملی هم لازم است. ابتدا لایحه ارسال نمایید و چناتچه نتیجه حاصل نشد حضوری پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ازطریق ارسال لایحه از طریق دفتر خدمات هم میتوانید پیگیری نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
مراجعه به تهران ارجح است اما با نامه نگاری نیز امکان ان وجود دارد