مشاوره حقوقی رایگان - امضای صورتجلسه

سلام در جلسه اول دادگاه بنده به عنوان خوانده حضور داشتم در انتهای جلسه وکیل خواهان اظهارات خودش رو نوشت و بنده و وکیل بنده و وکیل خواهان امضا کردیم
آیا امضا بنده به منزله پذیرش اظهارات خواهان هست؟
آیا اینکه امضا کردم صورت جلسه بوده ؟ چه عواقبی می‌تونه داشته باشه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خیر صورتجلسه به این معنی است که در جلسه حاضر شده و جلسه برگزار شده است ولی اینکه چه صحبت هایی شده است و صورتجلسه شده نیز در برگه مذکور قید می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما میتوانید دفاعیات خود را ارائه نمایید

بله صورتجلسه دادگاه بوده است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
شما میتوانید با مراجعه به دادگاه نسبت به پرسش درباره امضا اقدام فرمایید و اینکه امضا شما صورت جلسه بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در هر صورت اشخاص حاضر در جلسه باید صورتجلسه را امضاء کنند.
امضاء به منزله تایید اظهارات آنها نیست

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر امضای شما دلیل بر پذیرش نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. امضا به معنی پذیرش نیست. به معنی حضور در جلسه است.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام امضا صورتجلسه در دادگاه صرفا به معنی حصور درجلسه بوده و معنای دیگری ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

هر کسی اظهارات خودش و حضور در جلسه را امضا میکند