مشاوره حقوقی رایگان - مساحت یا حدود اربعه

سلام.بنده یک مغازه خریداری کردم که کنارش یه زمین حدود 8 متر مربع هم هست حالا که اومدم دیوار بکشم همسایه پشتی معترض که ملک بغل مغازه مال من.به استناد اقرارنامه ای که تمام وراث امضا کردن و دادن به برادرشون که منم از اون خریدم. توش نوشته شده یکباب مغازه به مساحت 12 متر مربع ولی حد شرقش رو نوشته تا کوچه که شامل زمینم میشه.حالا سوال من این که ایا چون نوشته حد شرق ملک چسبیده به کوچه پس اون ملک بغل مغازه هم مال من میشه دیگه.درسته؟ولی همسایه پشتم میگه ما فقط مغازه رو دادیم بهش تو خط هم نوشتیم یکباب مغازه.من میگم اگه زمین بغل مغازه اگه هم مال اونا باشه پس چرا تو خط با برادر ننوشتن حد شرق به ملک اقای فلانی مثلا چرا نوشتن تا کوچه.ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما مغازه تجاری خریداری ‌کرد ه اید و نه زمین مسکونی مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد یا ‌مورد معامله شامل ‌‌ زمین هم گردد و

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام بنظر باتوجه به اینکه داخل مبایعه نامه یک باب مغازه قیدشده است که حدوثغور آن مشخص می باشد لذا ملک‌ مجاور آن متعلق به شما نمی باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
در صورت شکایت اگر مدارکی نداشته باشید موضوع به کارشناسی ارجاع می شود.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
نیاز به کارشناسی و بازدید دارد.
اما ظاهر امر حکایت از مالکیت شما دارد