مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

با سلام و خسته نباشید
من پارسال به همراه دوستم یک خودروی شریکی خریدیم که 5 دانگ آن به نام من و 1 دانگ به نام دوستم است و الان به مدت 6 ماه است که دوستم ماشین را برده است شهرستان و برنمیگرداند
لطفا راهنمایی کنید که چطور میتوانم خودرو را توقیف کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق راهور تقاضای توقیف نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست استرداد خودرو اقامه نمایید

امکان شکوائیه خیانت در امانت هم وجود دارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
شما علیه دوستاتان میتوانید در دادگاه اقامه دعواکنید ونسبت به سهم تان توقیف را درخواست کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

شما می توانید دادخواست استرداد مال منقول بدهید
و اجرت المثل ایام تصرف را نیز می توانید مطالبه کنید.
تحت شرایطی می توانید با عنوان خیانت در امانت نیز شکایت کنید.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام همراه با مدارک مالکیت به پلیس راهور مراجعه و درخواست توقیف نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند برگ سبز خودرو بنام شماست دادخواست توقیف بده

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به جهت مشاع بودن خودرو و مالکیت هر دو طرح دعوی خیانت در امانت منتفی می‌باشد.جهت رسیدن به حق خود بهتر است شکایت ممانعت از حق مطرح نمایید اگرهم برگذسبز دارید از طرق راهور و سیستمی میتوانید توقیف نمایید.بهتر است جهت استفاده قرارداد مشارکتی درین خصوص تنظیم نمایید تا در آینده دچار مشکل نشوید.