مشاوره حقوقی رایگان - شكايت كيفري برای چک برگشتی

باسلام و احترام
من از شخص حقيقي اي ٥ فقره چك برگشتي دارم در صورت شكايت كيفري و اخذ حكم جلب شخص مورد نظر دستگير ميگردد و با ارائه وثيقه امكان آزادي مجدد دارد. اين امكان وجود دارد كه بنده براي هر چك به صورت مجزا اقدام كيفري نمايم و پس از هر بار آزادي مجددا حكم جلب اخذ نمايم؟ يا فقط يك بار اين امكان وجود دارد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
باید توجه داشته باشید که چکی که دارای وصف مجرمانه باشد دارای شرایطی است
درمورد جداگانه بودن و باهم بودن چکها تنها در مبلغ وثیقه متفاوت است وبه نظر بنده فرق در عمل ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد.
شکایت کیفری در خصوص چک شرایطی دارد که اگر نداشته باشد شکایت رد می شود.

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام برای هر مورد مجزا می‌توانید اقدام نمایید ولی منطقی تر اینست که یک مرتبه شکایت کرده و در صورتیکه جلب طرف را بگیرید با اعسار ازاد میشود نه وثیقه.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام امکان جداگانه شکایت کردن برای هر چک وجود دارد.