مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده شاکی خصوصی هستم
منزل مادرم ک آنجا در خانه بودم
و تعدادی آدم ورود به خانه شدن
و خواهرم را با مادرم ک در حیاط منزل نشسته بودن وارد خانه شدن
و بنده ک در حال تعمیرات خانه بودم
تعجب به آنها شدم نمی‌دانستم چکار کنم و منو به ضرب و جراحت و کبودی بدن و تهدید به مرگ کردن...
و شکایت کردم و راهی بیمارستان شدم و بستری یک روزه و فردا به پزشک قانونی مراجعه کردم و شاهد موجود در پرونده هستند.. و این اتفاقات مال پارسال 12/6/1401 بوده ولی متاسفانه همچی روی آنها ثابت شده تا حالا هم دادگاه خوزستان خرمشهر هیچ حکمی یا درخواست روبرو هم نداده
چون متهم با آشنایان خود در دادگاه پرونده را در تاخیر می‌دهد
آیا بنده به کجا باید مراجعه کرد
خواهشمندم راهنمایی کنید
با سپاس از شما...!؟؟
از ناهی سر شکستگی و دست کمر کبودی شدم
به کجا مراجعت کنم!؟؟؟؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به دفتر دادستان حوزه قضايي مراجعه نماييد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به رییس دادگستری محل مراجعه و موضوع را پیگیری نمایید