مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح عمدی

باسلام من از طرف شاکی بودم بابت ضرب و جرح عمدی که بامن داشته الان محکوم شده بعد از دوماه الان اون از دست من شاکی شده بابت ضرب و جرح عمدی اونم بعد ازمحکوم شدن ادعای که مطرح کرده قبل از شکایت من مطرح کرده یعنی ماه قبل از شکایت خودم من اون رو کتک زدم .بعدم تو شکایت من چهار بار پاسگاه احضارش کرده نیومده این ادعا ها بکند و الان که محکوم شده ادعا کرده
یه نامه هم بابت آسیب دیدگی از دکتر بیمارستان برده پزشکی قانونی و پزشکی قانونی هم نامه رو گذاشته رو پرونده
میخواستم بدونم نامه این بیمارستان تو دادگاه معتبر هست؟
تاریخ. نامه هم مال روز بعد شکایت من هست.
بعد دوماه برده پزشکی قانونی
هیچ شاهد و مدرکی هم غیر از این نامه ندارد
آیا من محکوم میشوم باوجود که ادعای طرف رو گردن نگرفتم
سوال دیگر این که دادگاه گفته 1ضامن معتبر همراهت باشه 1ضامن معتبر برای چی میخواهند ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
خیر
اگر گفته ضامن بیار پس دادسرا اتهام را متوجه شما دانسته