مشاوره حقوقی رایگان - استفاده بیمه بعداز متوفی

سلام
پدرم بازنشسته بانک سپه بودن وفوت شدن.
بنده مطلقه هستم.
من ومادرم تحت پوشش بیمه پدرم هستیم میخواستم ببینم بعداز دریافت بیمه عمر وفوت پدرم ایاما میتونیم ازبیمه استفاده کنیم یا اینکه بیمه مون باطل میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما و مادرتان تا زمانیکه مجرد و بیکار هستید مستمری پدر را دریافت خواهید کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مستمری پدر به دختر مجرد یا مطلقه و فاقد شغل و بیمه پرداخت خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مستمری پدر تان به شما در صورتیکه شغل و شوهر نداشته باشید تعلق میگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید استفاده کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منظور شما چه استفاده‌ای از بیمه است شما منظورتان مستمری است یا بیمه‌ی درمانی می‌توانید در این خصوص تماس بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
میتوانید از بیمه و سایر خدمات دیگر بهرمند شوید