مشاوره حقوقی رایگان - گران فروختن ملک

سلام بنده فروردین 1402 اپارتمانی خریدم بی اطلاع از انکه فروشنده با بنگاهدار شریک است تا مدتی حدود یک ماه قولنامه رو بمن ندادند بعدا فهمیدم خانه را در تاریخ 20اسفند1401 به625میلیون خریده دقیقا بیست روز بعد به قیمت 930 میلیون بمن فروخته وتازه کمیسیون هم 10 میلیون گرفته راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر قیمت الان ملک اختلاف فاحش دارد دادخواست فسخ معامله به جهت خیار غبن فاحش بدهید البته فوری

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

اگر ملک بیش از مبلغ عرف بازار بوده میتوانید شکایت کنید